Francie: Levandulové sušenky

3. června 2016 v 14:00 | Louie |  Národní kuchyně
Zdravím všichni milovníci pečení!
Jak jsem slíbila, dnes je na pořadí jídlo z francouzské kuchyně. Nejspíš jste čekali nějaký recept typu -palačinky, croisant, makronky,... Tenhle recept mi přijde originálnější, krátký a velmi snadný, takže ho zvládne každý :)

-Ingredience-
115 gramů krystalového cukru, 150 gramů másla, 1 vejce, 170 gramů hladké (podle mě může být i polohrubá) mouky, 2 lžíce sušené levandule

-Postup-
A) V misce smícháme máslo s cukrem

B) Přidáme vejce, mouku a sušenou levanduli a dobře promícháme

C) Rukou nebo lžičkou tvarujeme penízky a pečeme na pečícím papíru ve vyhřáté troubě do zlatova

Teď si ještě zapněte Edith Piaf a rázem se ocitnete na piknikové dece před Eiffelovkou XD
Hodně úspěchů při tvorbě přeje Vaše Louie :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama