Důležitá fakta o rebarborovém kramblu

27. května 2016 v 12:10 | Louie |  Tipy
Zdravím všichni milovníci pečení!
Dnes jsem pekla rebarborový krambl a chtěla bych Vám dát rady ohledně receptu a přípravy.
1) cukru dávejte méně než je v receptu ( http://louie-baking.blog.cz/1605/rebarborovy-krambl ) opravdu to stačí
2) I u drobenky cukrem šetřete...vlastně šetřete vším XD. Ikdyž já miluju drobenku a mohla bych jí sníst tunu, raději budeme šetřit...
3) Já jsem přidávala k rebarboře ještě jahody. Je to skvělá kombinace, ale musíte dbát na to, že jahody se pečou mnohem rychleji a po chvíli se rozpustí. Na druhou stranu pak máme slaďoučkou zálivku XD
4) nejdůležitější nakonec: pečte na méně než 200 stupňů! Já jsem si toho naštěstí všimla brzo (drobenka černala), takže se dalo všechno zachránit, ale mohlo to dopadnout špatně

Doufám, že se Vám rebarborový krambl podařil :)
Hodně úspěchů při tvorbě přeje Vaše Louie :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 K. K. | Web | 27. května 2016 v 12:50 | Reagovat

faajn blog:)

2 Viktorie Viktorie | E-mail | 27. května 2016 v 22:04 | Reagovat

Skveli stranky!!!!

3 Louie Louie | Web | 29. května 2016 v 20:31 | Reagovat

Děkuju :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama